Infiltratii cu Acid Hialuronic in Timisoara

Clinica Artrokinetica din Timisoara va ofera servicii de Infiltratii cu Acid Hialuronic.

Infiltrațiile intra-articulare cu acid hialuronic se pot efectua fara probleme, daca ati fost diagnosticat cu gonartroza, coxartroza, artroza gleznei, artroza umarului sau orice fel de artroza. Scopul acestor infiltratii este stoparea degradarii articulare si reducerea durerilor.

Infiltratiile cu adic hialuronic impiedica articulatia sa se compromita in mod irecuperabil si scade riscul de a apela mai tarziu la artroplastie (operatie chirurgicala de inlocuire a articulatiei cu o proteza). Infiltratiile intra-articulare presupun injectarea de acid hialuronic direct in articulatie si se efectueaza in conformitate cu diagnosticul stabilit de catre medicul ortoped.

Avantajele infiltratiilor cu acid hialuronic

Infiltrarea de acid hialuronic in cazul diagnosticului cu artroza prezinta multe avantaje, cele mai importante beneficii fiind inhiba durerea, reduce inflamatia, creste mobilitatea, lubrifiaza articulatia, protejeaza cartilajul osos si membrana sinoviala, reduce consumul de medicamente si nu are efecte secundare, scade riscul de artroplastie

Efectele pot dura cateva luni, chiar ani. Infiltratiile cu acid hialuronic au sanse mari de reusita si in mod cert repetarea injectiilor incetineste procesul de artroza. Infiltratiile cu acid hialuronic pot fi utile pentru persoanele cu gonartroza la care alte forme de tratament nechirurgical nu au dat niciun rezultat

Injectiile cu preparate de acid hialuronic (infiltratiile) reprezinta o metoda de tratament care se adreseaza persoanelor cu boli degenerative ale articulatiilor (artroze) precum si celor cu afectarea tesuturilor periarticulare (in special, tendoane).